StoneBros Tour de Femme 103 km / 8. sep. 2019Deltag i Danmarks bedste motionscykelløb for kvinder


StoneBros er også ophavsmænd og arrangør af verdens næststørste motionscykelløb for kvinder: Motionscykelløbet Tour de Femme 103 km. Tour de Femme er landets sjoveste, smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb kun for kvinder. Udfordringen er for alle og kræver ikke racercykel, for vi gør alt for at hjælpe dig godt igennem distancen.
Derfor har vi flere depoter end i noget andet løb, top forplejning med fokus på økologi/fairtrade og rigtig mad... vi laver meget af det selv, hindbærsnitter, cyklende vandkaniner® og et enkelt bananpindsvin®, kørende værksteder, økologisk morgenmad før løbet, håndfejede sving, massage, flotte lodtrækningspræmier og meget, meget mere... Når først du er tilmeldt, er alle vores services naturligvis gratis og vi skynder ikke på dig. Drøn igennem de 103 km på 3 timer eller endnu bedre, brug hele dagen på at nyde naturen grundigt, smage de økologiske lækkerier på depoterne og pjatte med vandkaninerne. Du bestemmer!

Læs mere om løbet og tilmeld dig online sammen med dine veninder, kolleger, din mor, bedstemor, søster eller tante eller tilmeld dig alene... sammen med alle vi andre. Det bliver en helt fantastisk Tour!   


Hvornår: Næste Tour afholdes søndag den 8. september 2019, start kl. 9.00
Hvor: Mindeparken i Aarhus.
Distance: 103 km.
Antal deltagerantal: Maks. 1000 (vi melder udsolgt hver år, så vent ikke for længe)
Pris: Fra 400 kr. (ved tilmelding før 1. januar 2019)
Tilmelding: Åbner til december.

 

www.tourdefemme.dk