Kontakt

StoneBros drives som et filantropisk projekt i forsøget på at højne folkesundheden med særlig kompetence indenfor ernæringsmæssig ketose.

Foredrag / hjælp til virksomheder
Stonebros kan kontaktes med henblik på foredrag rettet mod foreninger, virksomheder m.m. Desuden hjælper vi virksomheder med at bedre medarbejdersundheden målbart på rekordtid, mens produktivitet og arbejdsglæde tilsvarende løftes markant. Dette gennem kritisk gennemgang af kantineordninger, forslag til omlægninger og særlig indsats rettet mod medarbejdere i risikogrupper. 


Personlig vejledning
Har du behov for én-til-én vejledning i personligt regi, er dette også muligt, men forvent som udgangspunkt et ultrakort forløb. Vi ser intet behov for, at du skal bruge dine hårdttjente penge på mange og dyre coachingtimer. Langt de fleste behøver blot en kort introduktion på typisk et par timer, og du vil være rustet til at tage vare om din fremtidige sundhed og udsigten til et liv fyldt med energi, motivation og normalvægt uden evig kalorierestriktion eller overdrevet motion. 


Vi hjælper bl.a. klienter udfordret af overvægt, diabetes, forhøjet blodtryk/kolesteroltal, gigt, personer som stammer, epilepsi, demens m.m.
Kontakt os for mere info. 

Særligt for sportsfolk
Desuden har vi ekspertise til at hjælpe sportsfolk med at øge præstationsevne (med op til 30 % indenfor få uger) uden brug af doping og uden at ændre på din træningsindsats. I særdeleshed ved udholdenhedsidræt på længere distancer.
Kontakt os for mere info. 

EHS/EMF... måling af elektrosmog i dit hjem
Elektro Hyper Sensitivitet er et stadig stigende problem og anderkendes som en symptombaseret diagnose i flere nordiske lande. EHS har siden år 2000 været klassificeret på Nordisk Ministerråds liste over miljøsygdomme som en symptombaseret diagnose (ICD-10: 68.8) med specifikke, generelle symptomer relateret til brug af elektrisk udstyr. Symptomer, der forsvinder i ikke-bestrålede miljøer. 
WHO anerkendte tilstandens eksistens i 2005 (Faktablad 296 “Electromagnetic Fields and Public Health/Electromagnetic Hypersensitivity”) og anbefaler en omfattende sundhedsevaluering af personer med EHS.
Det officielle Danmark anerkender dog ikke problemet... det gør vi!

Derfor har vi indkøbt professionelt udstyr til at måle forskellige former for Elektromagnetiske felter/stråling (EMF), så vi kan hjælpe dig med at finde eventuelle kilder til gener i dit hjem/arbejdsplads.
Særligt omkring graviditet, bør du være kritisk ift. din, og dit ufødte barns, udsættelse for mobilsignaler, wi-fi, trådløse babyalarmer, trådløse fastnettelefoner, trådløse tyverialarmer, induktionskogeplader, mikrobølgeovne m.m. Placering af din seng under graviditet, og barnets seng efter fødsel, er særlig kritisk i denne sammenhæng. 
Kontakt os for mere info.


Torvestand hver lørdag
StoneBros – Keto-café & kolonial
Torvet, Ingerslevs Boulevard
8000 Aarhus C
Alle lørdage året rundt fra kl. 09.00-14.00

Kontor (intet salg fra adressen)
Gartnerhaven 39
8541 Skødstrup

Køkken (intet salg fra adressen)
Møgelbakken 3
8520 Lystrup

Lager (intet salg fra adressen)
Boxit / StoneBros
Stokagervej 5
8240 Risskov

Telefon: 7023 3475 (fra kl. 09.00 - 16.30).
Email: info@stonebros.dk

CVR: 29210292 . Bank: Danske Bank