Kontakt

StoneBros drives som et filantropisk projekt i forsøget på at højne folkesundheden med særlig kompetence indenfor ernæringsmæssig ketose.


Foredrag / hjælp til virksomheder
Stonebros kan kontaktes med henblik på foredrag rettet mod foreninger, virksomheder m.m. Desuden hjælper vi virksomheder med at bedre medarbejdersundheden målbart på rekordtid, mens produktivitet og arbejdsglæde tilsvarende løftes markant. Dette gennem kritisk gennemgang af kantineordninger, forslag til omlægninger og særlig indsats rettet mod medarbejdere i risikogrupper. 


Personlig vejledning
Har du behov for én-til-én vejledning i personligt regi, er dette også muligt, men forvent som udgangspunkt et ultrakort forløb. Vi ser intet behov for, at du skal bruge dine hårdttjente penge på mange og dyre coachingtimer. Langt de fleste behøver blot en kort introduktion på typisk et par timer, og du vil være rustet til at tage vare om din fremtidige sundhed og udsigten til et liv fyldt med energi, motivation og normalvægt uden evig kalorierestriktion eller overdrevet motion.

Ønsker du lidt tættere kontakt i forbindelse med et længere forløb, med mulighed for at ringe til os ved pludseligt opståede spørgsmål, der skal besvares akut, og måske udenfor vores normale telefontid (f.eks. i forbindelse med et “switch”/længerevarende intervention), så er dette naturligvis også muligt. I den henseende foreslår vi vores klippekort.


Hvad koster en time hos StoneBros

Pris Pris/time
 Normal timepris 450 450/time
 Klippekort, 5-klip 1750 350/time
 Klippekort, 10-klip 3000 300/time
 Kørselstillæg efter normaltakst* 3,52 kr/km + 100/time

*Konsultationer kan foregår på neutral grund i Aarhus eller omegn uden kørselstillæg, som et Zoom-videokonferencekald eller hos dig privat, såfremt du bor i rimelig afstand (<100 km fra Aarhus). Sidstnævnte mod standard kørselsgodtgørelses plus en timetakst på 100 kr/time.


Vores klienter har med succes kureret...

Tæt på intet er umuligt, uanset hvor svær/langvaring din sygdomsprogression. Vores klienter har oplevet halvering af stærkt forhøjede blodtryk, fuldstændig og varig remission af type II diabetes over et par måneders intervention og eliminering af symptomer på blot 1-2 uger.
Selv svært nyresygdom i stadie 3b/4 (eGFR < 29, sidste stadie før akut nyresvigt med behov for dialyse/transplantation) har vi set vendt til normal nyrefiltrering (eGFR > 70) på kun 60 dage under fuld lægesupervision, men uden brug af nogen form for medicin, kosttilskud og ej heller motion. Eneste intervention var radikal kostomlægning! Medicinalvidenskaben vil påstå, at dette IKKE kan lade sig gøre, men vi har lægejournal/diagnose samt tilhørende blodprøver, der beviser, at dette ikke er sandt... StoneBros var patient bisidder ved alle lægekonsultationer med fuld indsigt i journaler og prøver under forløbet, der foreløbigt har strukket sig fra medio oktober til december 2022.  

Foruden ovenstående, med diabetes (sukkersyge) som det absolut centrale omdrejningspunkt, hjælper vi klienter udfordret af overvægt, kronisk træthedssyndrom (binyretræthed), forhøjede kolesteroltal, gigtsmerter, kroniske tarmproblemer, epilepsi, Alzheimers sygdom/demens, personer som stammer og meget mere.
Alt foregår på dine præmisser, da flere veje kan føre til det samme mål. Ernæringsmæssig ketose er altid fundamentet, men hvordan vi når dertil, finder vi ud af i fælleskab, så ændringer kan fungere med din hverdag.
Kontakt os for mere info. 

Særligt for sportsfolk
Desuden har vi ekspertise til at hjælpe sportsfolk med at øge præstationsevne (med op til 30 % indenfor få uger) uden brug af doping og uden at ændre på din træningsindsats. I særdeleshed ved udholdenhedsidræt på længere distancer.
Kontakt os for mere info. 

EHS/EMF... måling af elektrosmog i dit hjem
Elektro Hyper Sensitivitet er et stadig stigende problem og anderkendes som en symptombaseret diagnose i flere nordiske lande. EHS har siden år 2000 været klassificeret på Nordisk Ministerråds liste over miljøsygdomme som en symptombaseret diagnose (ICD-10: 68.8) med specifikke, generelle symptomer relateret til brug af elektrisk udstyr. Symptomer, der forsvinder i ikke-bestrålede miljøer. 
WHO anerkendte tilstandens eksistens i 2005 (Faktablad 296 “Electromagnetic Fields and Public Health/Electromagnetic Hypersensitivity”) og anbefaler en omfattende sundhedsevaluering af personer med EHS.
Det officielle Danmark anerkender dog ikke problemet... det gør vi!

Derfor har vi indkøbt professionelt udstyr til at måle forskellige former for Elektromagnetiske felter/stråling (EMF), så vi kan hjælpe dig med at finde eventuelle kilder til gener i dit hjem/arbejdsplads.
Særligt omkring graviditet, bør du være kritisk ift. din, og dit ufødte barns, udsættelse for mobilsignaler, wi-fi, trådløse babyalarmer, trådløse fastnettelefoner, trådløse tyverialarmer, induktionskogeplader, mikrobølgeovne m.m. Placering af din seng under graviditet, og barnets seng efter fødsel, er særlig kritisk i denne sammenhæng. 
Kontakt os for mere info.

Lager/kontor (intet salg fra adressen)
Boxit / StoneBros
Stokagervej 5
8240 Risskov

Køkken (intet salg fra adressen)
Møgelbakken 3
8520 Lystrup

Telefontid
7023 3475 (fra kl. 09.00 - 16.30).
Email: info@stonebros.dk

CVR: 29210292 . Bank: Danske Bank