Velkommen til StoneBros.dk

StoneBros er først og fremmest førende indenfor ernæringsmæssig ketose. Alle produkter er keto-venlige. Desuden LCHF, Paleo, 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker og uden tilsætningsstoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler af nogen art.
Serien indeholder bl.a. færdige brødblandinger til Ketobrød (du kender det nok som “Stenalderbrød”), ketoKnækbrød, personlig pleje i spiselig fødevarekvalitet, udvalgte råvarer og de kosttilskud vi selv bruger, lidt køkkenudstyr, en smørbar chokoladecreme samt flere mættende måltidsdrikke baseret på kaffe (Po Cha/bulletproof coffee) samt flere søde snacks, der vitterligt smager meget uartigt, men ikke er det... alle snacks er ligeledes uden tilsat sukker og keto-venlige. Alt er udviklet af og til os selv, med specifikke formål, men du må også gerne være med...

Bedste kvalitet til Danmarks bedste priser
Vi fører kun én og samme kvalitet for hver råvare: Den bedste! Samme kvalitet som vi nøje har udvalgt til at indgå i vores egen produktion. Vi er også nidkære omkring, hvor vores råvarer kommer fra og vi sætter nærhed i højsædet. Derfor laves f.eks. vores keto-/stenalderbrødblandinger på frø dyrket i Danmark/Europa... ikke Kina. StoneBros er den eneste producent af økologiske stenalderbrødblandinger af så høj kvalitet.
Alligevel sætter vores priser danmarksrekord i at ligge under vejledende udsalg og slår andre netbutikker og supermarkeder.

Udnyt ventetiden – prisstigninger på vej april 2024
Ja, alt stiger desværre og vi venter pt. på at modtage nye prislister fra vores leverandører. Det sker typisk i løbet af april og derfor kender vi endnu ikke omfanget. April er også måneden, hvor ny lovgivning omkring produktansvar i forhold til emballageforbrug, træder i kraft. Ergo nye skatter på de emballager du køber dine StoneBros-produkter i. Vi kender ikke gebyrernes størrelse. Vi håber det bedste, men frygter det værste.
Udnyt tiden, støt små producenter og køb stort ind før det hele blive lidt dyrere... ja eller som i StoneBros tilfælde, blot lidt mindre billigt!
Tak for din støtte til StoneBros.