Velkommen til StoneBros.dk

StoneBros® produkter er Keto, LCHF, Paleo, 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker og generelt uden tilsætningsstoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler af nogen art. Serien indeholder bl.a. færdige blandinger til stenalderbrød og -knækbrød, personlig pleje i fødevarekvalitet, krydderier og råvarer, lidt køkkenudstyr, en smørbar chokoladecreme samt Po Cha (bulletproof coffee), en mættende måltidsdrik smagt til med kaffe og lakrids eller som varm kakao. 
Vi fører én og sammen kvalitet for hver råvare. Den bedste! Samme kvalitet som vi har nøje udvalgt til at indgå i vores egenproduktion. Priserne sætter danmarksrekord i at ligge under vejledende udsalg, slår andre netbutikker og supermarkeder.

Vi er tilbage på torvet...
StoneBros Paleocafé-to-go & kolonial holder atter til på torvet, Ingerslevs Boulevard, 8000 Aarhus C, hver lørdag fra og med den 3. april. Vi flytter dog plads fra midten af torvet, og står nu nede i øko-enden, flankeret af grønt og gedeost, på siden mod Lukas Kirken.

Nyd vores højt specialiserede kager, chokolader m.m.
På torvet sælger vi spændende “to-go-produkter”, som ikke findes her i netbutikken. F.eks. friskbrygget Bulletproof coffee (Po Cha) eller -kakao, både varm eller som iskaffe/kakao (om sommeren), færdigbagt stenalderbrød og samt flere udsøgte små desserter, paleomarcipanbrød og Toto Cioccolato (krydrede italienske chokoladekugler). Begge laves raw og vegan og indeholder under 6 g kulhydrat/stk. Vores bestseller er en mandemedalje med kokos-kakaosmør-creme m. citrusolie og 92 % chokolade. Smager forrygende uartigt, men er det ikke!
Alt er naturligvis gluten-/mælkefrit. Uden tilsat sukker og med lavest tænkelige kulhydratindhold. Hvad der er muligt, er desuden raw og vegan.

Keto-nyheder på vej
Har du også drømt om et “lyst” og luftigt stenalderfranskbrød? Altså et lyst brød du rent faktisk må spise? Vi er klar til at præsentere vores løsning på den udfordring. Eller hvad med en 75 % chokoladebar med hele, uhindede Valenciamandler langtidsbrændt i kokosblomstnektar? Nej, ingen tilsat sukker og blot 10 g samlet kulhydratindhold pr. bar/80 g! Smagen og den knasende sprøde mundoplevelse? Den er du simpelthen nødt til at opleve selv...