Velkommen til StoneBros.dk

StoneBros er først og fremmest førende indenfor ernæringsmæssig ketose. Alle produkter er keto-venlige (LCHF, Paleo), 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker og generelt uden tilsætningsstoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler af nogen art.
Serien indeholder bl.a. færdige blandinger til Ketobrød og -knækbrød (du kender det måske som “Stenalderbrød”), personlig pleje i fødevarekvalitet, udvalgte råvarer og krydderier, lidt køkkenudstyr, en smørbar chokoladecreme samt Po Cha (bulletproof coffee), en mættende måltidsdrik smagt til med kaffe og lakrids eller som varm kakao. 

Bedste kvalitet til Danmarks bedste priser
Vi fører én og samme kvalitet for hver råvare: Den bedste! Samme kvalitet som vi nøje har udvalgt til at indgå i vores egen produktion. Priserne sætter danmarksrekord i at ligge under vejledende udsalg, slår andre netbutikker og supermarkeder.

Keto-café-to-go på torvet hver lørdag
StoneBros Ketocafé-to-go & kolonial holder til på torvet, Ingerslevs Boulevard, 8000 Aarhus C. Vi har fået tildelt ny plads, og står nu nede i “øko-enden”, flankeret af grønt og gedeost på siden mod Lukas Kirken.

Nyd vores højt specialiserede keto-kager, chokolader m.m.
På torvet sælger vi spændende “to-go-produkter”, som ikke findes her i netbutikken. F.eks. friskbrygget Bulletproof coffee (Po Cha) eller varm kakao. Desuden færdigbagt ketobrød samt flere udsøgte små ketose-venlige dessertoplevelser, keto-marcipanbrød og Toto Cioccolato (krydrede italienske chokoladekugler). Begge laves raw og vegan og indeholder under 6 g kulhydrat/stk. Vores bestseller er en keto mandemedalje med kokos-kakaosmør-creme m. citrusolie og 92 % chokolade. Smager forrygende uartigt, men er det ikke!
Alt er naturligvis gluten-/mælkefrit. Uden tilsat sukker og med lavest tænkelige kulhydratindhold. Hvad der er muligt, er desuden raw og vegan.

Keto-nyheder
Hvad med en 75 % chokoladebar med hele, uhindede Valenciamandler langtidsbrændt i kokosblomstnektar? Nej, ingen tilsat sukker og blot 10 g samlet kulhydratindhold pr. bar/80 g! Smagen og den knasende sprøde mundoplevelse, den er du simpelthen nødt til at opleve selv.
Eller hvad med en ellevild, kold “chokolade-orange-creme-bombe” med millimeter tyk 92 % chokoladebetræk? Mundoplevelser har endnu ikke noget rigtigt navn, da det både er en kage, en ispind, en kokosmælkflødebolle, en chokomousse m.m. Derfor sælges den blot som: “Noget-på-en-pind”.