Velkommen til StoneBros.dk

StoneBros er først og fremmest førende indenfor ernæringsmæssig ketose. Alle produkter er keto-venlige. Desuden LCHF, Paleo, 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker og uden tilsætningsstoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler af nogen art.
Serien indeholder bl.a. færdige brødblandinger til Ketobrød (du kender det nok som “Stenalderbrød”), ketoKnækbrød, personlig pleje i spiselig fødevarekvalitet, udvalgte råvarer og de kosttilskud vi selv bruger, lidt køkkenudstyr, en smørbar chokoladecreme samt flere mættende måltidsdrikke baseret på kaffe (Po Cha/bulletproof coffee) samt flere søde snacks, der vitterligt smager meget uartigt, men ikke er det... alle snacks er ligeledes uden tilsat sukker og keto-venlige. Alt er udviklet af og til os selv, med specifikke formål, men du må også gerne være med...

Bedste kvalitet til Danmarks bedste priser
Vi fører kun én og samme kvalitet for hver råvare: Den bedste! Samme kvalitet som vi nøje har udvalgt til at indgå i vores egen produktion. Vi er også nidkære omkring, hvor vores råvarer kommer fra og vi sætter nærhed i højsædet. Derfor laves f.eks. vores keto-/stenalderbrødblandinger på frø dyrket i Danmark/Europa... ikke Kina. StoneBros er den eneste producent af økologiske stenalderbrødblandinger af så høj kvalitet.
Alligevel sætter vores priserne danmarksrekord i at ligge under vejledende udsalg, slår andre netbutikker og supermarkeder.

Nye forsendelsespriser pr. 1. juli 2023
Ja, alt stiger desværre og det er svært for en højtspecialiseret, men lillebitte producent, at få fordelagtige fragtaftaler. Hvorfor vi på ingen måde kan matche de store webbutikker på forsendelsespriser eller gratis fragt. Det er dog lykkedes os at få prisen ned på de tungere pakker over 10 kg, ved at shoppe lidt mellem udbyderne. Pakkerne fra 0-10 kg er desværre steget i pris... du kan læse alle detaljer omkring de nye priser under menupunktet “Forsendelse”.