Stonebros er Danmarks eneste producent til understøttelse af ernæringsmæssig ketose


Billedet: StoneBros Toto cioccolato, krydrede chokoladekugler UDEN tilsat sukker. Raw og vegan. Indeholder kun 6-7 gr. kulhydrat pr. kugle (56 g). Laves pt. kun i forbindelse med virksomhedsarrangementer.

StoneBros® produkter er 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker eller kunstige sødemidler, konservering, emulgatorer eller andre tilsætningsstoffer. Serien indeholder flere færdigblandinger til stenalderbrød/-knækbrød, diverse råvarer med fokus på fedtstoffer, en serie til personlig pleje i fødevarekvalitet, krydderier, et smørbart chokoladepålæg samt Po Cha (bulletproof coffee eller kakao). Sidstnævnte er ét af vores hovedprodukter og det eneste af sin art på det danske marked, måske endda i verden?
En kalorieholdig kaffedrik (eller varm kakao), der mætter som et måltid med sit indhold af økologisk, koldpresset kokosolie, fibre og lidt protein samt et næsten ikke-eksisterende kulhydratindhold på blot 1 g pr. krus i varianten med kaffe/lakrids.
Desuden udvikler og producerer vi nogle af verdens mest specialiserede kageoplevelser og chokolader, som desværre kun kan købes på torvet i Aarhus, da disse ofte kræver køl og derfor ikke kan sendes fra shoppen her.

Alle vores produkter understøtter og fordre ernæringsmæssig ketose.
Det hele til priser, hvor dagligvarekæderne og andre netbutikker, har svært ved at være med.

“Mad før medicin”  Hippokrates*
Vi har taget ovenstående filosofi til os. StoneBros produkter rummer masser af “hjerteblod” og vi har et specifikt formål med at lave dem. De kan spises og nydes af alle, bare fordi de smager godt eller fordi du lever efter LCHF (Low Carb High Fat), paleo/stenalder-principper eller interesserer dig for ernæringsmæssig ketose.
Vores produkter er velegnet til at indgå i diæter som søger at fremprovokere ernæringsmæssig ketose. Hvorfor dette kunne være en tanke, må vi desværre ikke fortælle dig, da vi som producent af mad ikke nyder samme ytringsfrihed, der tilfalder den brede befolkning. Dette for at beskytte dig som forbruger mod vildledende markedsføring samt udokumenterede anprisninger.

Fedtstof til både hverdag og sport
StoneBros er primært til dagligdag og almindelige mennesker... for vi skal bredest muligt ud for at påvirke folkesundheden, som er på hastig tilbagetog. Men StoneBros er kan også bruges af den seriøse idrætsudøver, der bruger ernæringsmæssig ketose (fedtenergi) til nå sine sportslige ambitioner og øge præstationsevne med op til 30 % UDEN øget træningsindsats. Vi har selv valgt at skifte sukker ud med fedtenergi i hverdagen, når vi motionerer, træner mere målrettet eller deltager i konkurrencer for sjov. Hvor ville vi dog ønske, at vi vidste, hvad vi ved i dag, dengang vi konkurrerede for alvor.

StoneBros produkter produceres lokalt af de to indehavere
Alle StoneBros produkter er hjemmelavet. Vi producerer og pakker lokalt efter egne opskrifter. Etiketter rives ved håndkraft af FSC godkendt papir og præges i hånden med vores logo. Det hele rundes af med håndsat laksegl og for nogle emballagers vedkommende også en hyggelig bomuldssnor, der desuden fungerer som forsegling.
Alt arbejde udføres af de to indehavere med lige dele ildhu og kærlighed.

Godkendt af StoneBros
Du finder også andre brands end vores eget i denne butik. Disse er udvalgt med omhu og udspringer alle af en personlig historik med produktet. Hvis et produkt er at finde på hylden, er det fordi, vi har brugt det selv og frem for alt: brugt det med succes! Så selvom et produkt ikke fysisk bærer vores segl som egenproducerede varer, så har alle produkter i butikken StoneBros “Seal of approval” og kommer med vores personlige anbefaling. Du kan opfatte butikken her som vidensdeling på produktniveau! 

Hvem er vi
Personerne bag StoneBros er brødrene Paul og Carsten Fisker, der til dagligt driver det prisvindende reklamebureau 3fisk og i dag kendes som whistle blowers og revsere af deres egen branche. Ved siden af deres bureauarbejde, har de to brødre livet igennem studeret kost og fysiologi med det formål at anlægge en paleologisk ernæringsfilosofi, der kan bidrage til at få debatten om folkesundhed tilbage på rette spor. 
Disse selvstudier har også inkluderet deltagelse i nogle af verdens hårdeste, fysiske udfordringer og et liv præget af ambitiøs amatørsport med flere podieplaceringer samt rangering på den danske top10-liste over det meste af et årti**. 

Meet the StoneBros
Brødrene er førende indenfor viden om at bruge fedtenergi som alternativ til kulhydrat og har været i ernæringsmæssig ketose siden 2013.
Du kan hyre StoneBros til at hjælpe dig med personlig kostomlægning. Vores forløb er ultra intense og typisk kun af et par timers varighed (medmindre du ønsker andet og et længere forløb)... dine penge er bedst brugt på dig selv og du behøver blot de grundlæggende tricks for ubesværet at nå dine mål.

Særligt for virksomheder
StoneBros giver også foredrag og hjælper virksomheder med at bedre medarbejdersundheden målbart på rekordtid, mens produktivitet og arbejdsglæde tilsvarende øges markant. 

Kontakt
StoneBros.dk

Telefon: +45 7023 3475
Email: info(at)stonebros.dk


 

* Græsk læge 460-370 BC.
**Mountainbike, 24-timersløb/soloklasse. 1999-2009.