Paleologisk mad og livsstilStoneBros® produkter er 100 % hjemmelavet, dansk, økologisk, gluten- og mælkefrit, uden tilsat sukker, kunstige sødemidler, konservering, emulgatorer eller kemi af nogen art. Serien indeholder færdige brødblandinger til stenalderbrød, blandinger til knækbrød, diverse råvarer og krydderier i mængder du ikke er vant til, et smørbart chokoladesspread samt Po Cha som er en varm kalorieholdig kaffedrik, der mætter som et måltid med sit indhold af økologisk, koldpresset kokosolie, fibre og lidt protein (kulhydratindhold: ca. 1 g pr. krus).
Det hele til priser, hvor selv dagligvarekæderne har svært ved at være med.

Vi kan ikke sige noget godt om vores produkter
StoneBros produkter rummer masser af “hjerteblod” og vi har et specifikt formål med at lave dem. De kan spises og nydes af alle, bare fordi de smager godt eller fordi du lever efter LCHF (Low Carb Hign Fat), paleo/stenalder-principper eller interesserer dig for ernæringsmæssig ketose.
Vores produkter er velegnet til at indgå i diæter som søger at fremprovokere ernæringsmæssig ketose. Hvorfor dette kunne være en tanke, må vi desværre ikke fortælle dig, da vi som producent af mad ikke nyder samme ytringsfrihed, der tilfalder den brede befolkning. Dette for at beskytte dig som forbruger mod vildledende markedsføring samt udokumenterede anprisninger.

Sport og fedtstof
StoneBros er også for den seriøse idrætsudøver, der bruger ernæringsmæssig ketose (fedtenergi) til nå sine sportslige ambitioner. Vi har selv valgt at skifte sukker ud med fedt, når vi motionerer for sjov, træner mere målrettet eller deltager i konkurrencer.

StoneBros produkter produceres lokalt af de to indehavere
Alle StoneBros produkter er hjemmelavet. Vi producerer og pakker lokalt efter egne opskrifter i det godkendte køkken til Skødstrup Forsamlingshus. Etiketter rives ved håndkraft af FSC godkendt papir og præges i hånden med vores logo. Det hele rundes af med håndsat laksegl og for nogle emballagers vedkommende også en hyggelig bomuldssnor.
Alt arbejde udføres af de to indehavere med lige dele ildhu og kærlighed.

Godkendt af StoneBros
Du finder også andre brands end vores eget i denne butik. Disse er udvalgt med omhu og udspringer alle af en personlig historik med produktet. Hvis et produkt er at finde på hylden, er det fordi, vi har brugt det selv og frem for alt: brugt det med succes! Så selvom et produkt ikke fysisk bærer vores segl som egenproducerede varer, så har alle produkter i butikken StoneBros “Seal of approval”og kommer med vores personlige anbefaling. Du kan opfatte butikken som vidensdeling på produktniveau! 

Hvem er vi
Personerne bag StoneBros er brødrene Paul og Carsten Fisker, der til dagligt driver det prisvindende reklamebureau 3fisk og i dag kendes som whistle blowers og revsere af deres egen branche. Ved siden af deres bureauarbejde, har de to brødre livet igennem studeret kost og fysiologi med det formål at anlægge en paleologisk ernæringsfilosofi, der kan bidrage til debatten om folkesundhed. 
Disse selvstudier har også inkluderet deltagelse i nogle af verdens hårdeste, fysiske udfordringer og et liv præget af ambitiøs amatørsport med flere podieplaceringer samt rangering på den danske top10-liste over det meste af et årti*. 
Desuden er de ophavsmænd og arrangør af verdens næststørste kvindemotionscykelløb, Tour de Femme 103 km, som afholdes én gang årligt, sidste weekend i Aarhus Festuge, med udgangspunkt i Mindeparken/Aarhus.

Meet the StoneBros... eks-diabetikere
Du kan møde StoneBros på Ingerslevs Torv. Her kan du smagsprøve mange af vores produkter, handle billigt ind og få en snak med brødrene om deres egne tidligere diagnoser, såsom overvægt, diabetes, forhøjet blodtryk m.fl.
Brødrene er førende indenfor viden om at bruge fedt som alternativ til kulhydrat og har været i ernæringsmæssig ketose siden 2013.
Du kan hyre StoneBros til at hjælpe dig med personlig kostomlægning. Vores forløb er ultra intense og typisk kun af et par timers varighed... for dine penge er bedst brugt på dig selv og du behøver blot de grundlæggende tricks for ubesværet at nå dine mål.

Særligt for virksomheder
StoneBros giver også foredrag og hjælper virksomheder med at bedre medarbejdersundheden målbart på rekordtid, mens produktivitet og arbejdsglæde tilsvarende øges markant. 

StoneBros – Paleocafé & kolonial
Torvet, Ingerslevs Boulevard
8000 Aarhus C
Lørdage fra kl. 08.30-14.00

Telefon: +45 7023 3475


 


*Mountainbike, 24-timersløb/soloklasse. 1999-2009.