Blog

 • COVID-19: Vi tilbage på torvet/Ingerslev. Så nu kan du igen nyde Danmarks mest specialiserede hjemmelavede, økologiske keto-kager, chokoladebar, marcipan og kugler. Masser af lækkerier to-go...

  Selvom torvet officielt er genåbnet, gælder dette kun for de faste stadeholdere.
  Gæstelejere har siden marts 2019 været udelukket fra at stille op på torvet af hensyn til afstand mellem de faste stadeholdere. Det ændres nu!

  StoneBros har som de først fået lov at komme tilbage på torvet forsøgsvis, og fra og med påskelørdag den 3. april, kan du igen handle personligt med os midt i Aarhus og dermed atter nyde alle vores særlige ferske specialiteter, som ikke egner sig til salg her fra shoppen. Vi glæder os usandsynligt til at se dig igen.

  Vi har Danmarksrekord i lavpris og slår både supermarkeder og andre netbutikker på pris – det gælder også på torvet. Alle økologiske råvarer er udvalgt med omhu og er den sammen kvalitet som indgår som ingredienser i vores egne produkter: den bedste! Derfor har vi kun én vare i hver kategori og det er den, vi bruger selv. 

  Nu kan du igen nyde vores specialiteter, som kun sælges på torvet
  Fra og med 3. april er StoneBros igen tilbage på torvet efter mere end ét års kontinuert nedlukning/forbud mod at stå på torvet. Dermed kan du atter nyde godt af de ferske ketose-venlige produkter og specialiteter, som ikke kan sælges online og vi desværre er de eneste som laver. Bl.a. håndlavede, økologiske kager, chokolader, marcipan, mousse m.fl. 

  NYHEDER! Vi håber, vi foruden nedenstående, kan være klar med yderligere et par verdensnyheder til lørdag d. 3. april, da vi har brugt den påtvungne corona-pause på at udvikle flere lækkerier som du gerne må spise, selvom du undgår tilsat sukker, er i ketose, lever efter stenalderalderprincipper, Paleo, LCHF o.l.

  F.eks. vores hjemmelavede BLOCK-chokoladebar (75 % kakao) med hele langtidsristede valencia-mandler kandiseret i kokosblomstnektar.
  Samlet kulhydrat indhold pr. bar/80 g er sølle 10 g.

  Desuden er vi på vej med Danmarks først stenalder(fransk)brødsblanding... ja, et superluftigt, let "lyst” franskbrød som du sikkert ligesom vi, har savnet siden du valgte at gå stenaldervejen. 

  Herunder kan du se, hvad vi blandt andet håndlaver som de eneste i Danmark, så du der er i ernæringsmæssig ketose, alligevel kan nyde en reel kageoplevelse, smage på raw fuldmandel-marcipan, opleve en Toto cioccolato eller måske en Johanna Budvig a la citronfromage? 
  Mousse al Limone... Johanna Budwig protokol opgraderet til fromage af StoneBros.dk

  Mousse al Limone – uden tilsat sukker
  (hele 8 g omega-3 pr. portion)

  (Budwig-protokol opgraderet til vidunderlig fromageoplevelse)
  Superfrisk citrus-syrlig fromageoplevelse uden tilsat sukker.
 Den originale Budwig-protocol blev skabt af tyske Johanna 
Budwig (biokemiker) i 50’erne ifm. behandling af cancerpatienter. 
I 2020 har vi opgraderet den til citronfromage. 
Hytteost, Udo’s Choice omega-3-6-9 homogen-blendet i 
vægtforhold 4:1, citronsaft, honning, citrusolie og gurkemeje.
  8 g omega-3 pr. portion og kun 10 g kulhydrat.
  100 % håndlavet af StoneBros.

  Bemærk
  at denne dessert indeholder mælkeprodukter som det eneste i vores sortiment. Normalt tillader vi ikke mælkebestanddele i vores produkter, men Johanna Budwigs protokol kan ikke laves uden. De svovlholdige proteiner i hytteosten er en forudsætning for, at vi kan lave en mekanisk emulsion (via kraftig blendning) med omega-3 i Udo's Choice olien, hvorved denne flytter sig fra at være fedtopløselig, til at være opløselig i vand. Dette er det essentielle for Budwig-protokollen, at omega-3 nu er vandopløseligt og derfor frit kan gå i blodbanerne (som primært er vand) og komme hurtigt rundt i kroppen.
  1 stk. 45,- / inkl. 10 kr. pant*

  *Kommer i lækker Weck glasskål med glaslåg og metalklemmer. Leverer du glasset retur, får du 10 kr. igen og hvis ikke, har du købet et meget billigt originalt Weck glas til under det halve af normal butikspris :-)
  StoneBros raw vegan paleo marcipanMarcipanbrød, økologisk raw vegan – uden tilsat sukker
  (classic eller citron)
  Håndlavet rå marcipan (75 % mandel) uden tilsat sukker 
baseret på hele spanske Valencia-mandler (inkl. hinde), 
abrikoskernesmør, koldpresset mandelolie, ahornsirup, 
bitre abrikoskerner, citron- og appelsinolie samt 92 % chokolade.
  Vælg mellem classic eller vores frisksyrlige havtornmarcipan samlet med ren ufortyndet/usødet havtornsaft.
  100 % håndlavet af StoneBros.
  1 stk. 25,-

  StoneBros Toto cioccolato krydret italiensk chokoladekugle uden tilsat sukkerToto cioccolato, økologisk raw vegan – uden tilsat sukker
  (krydrede italienske chokoladekugler a la StoneBros)
  Krydret, glutenfri chokoladekugle uden tilsat sukker
baseret på vores sort-sesam-stenalderbrødblanding (raw) legeret m. kokosmælk, mørk rom, biodynamisk olivenolie & abrikoser, kakao, cashew, kokossirup, melasse og balsamico glaze. Dyppet i 92 % chokolade. 100 % håndlavet af StoneBros.
  1 stk. 25,- / 3 stk. 60,-

  StoneBros mandel-medalje uden tilsat sukkerMandelmedalje, økologisk – uden tilsat sukker
  (Overvældende kageoplevelse, der ernæringsmæssigt er mad)
  Overdådig gluten- og mælkefri kageoplevelse, uden tilsat sukker. 
Under 8 g kulhydrat pr. medalje eller “sandwich” som vi ynder at kalde den.
  Honningsmurte mandelkiks m. solsikkefrø og sort sesam, creme af kokosolie, biodynamisk 
olivenolie, kakaosmør, citronolie og vanilje.
  92 % chokolade. Smager som en kage, mætter som et måltid.
  100 % håndlavet af StoneBros.
  1 stk. 35,-

   

 • ← Next Post Previous Post →